Bosman & Vos adviseert vooral organisaties in het sociaal domein (zorg, welzijn, overheid) en andere non profitorganisaties.
Wij doen dat met gevoel voor mensen en verstand van organisaties. Ons motto. Dit drukt goed uit in welk soort vragen wij graag met u samenwerken. Het gaat van leiderschap en het vinden van de goede mensen tot aan vraagstukken op het gebied van strategie en organisatiestructuur. Want alle aspecten samen

Bosman & Vos ondersteunt organisaties in het hele land bij het invullen van vacatures,  interim opdrachten en nevenfuncties in het sociaal domein.

We zijn gespecialiseerd in toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers, HR- en staffunctionarissen. We werken voor organisaties in de zorg (ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGD-en, thuiszorg), welzijn, goede doelen, NGO’s en lokale overheden. Onze jarenlange ervaring als organisatie adviesbureau in deze branche en onze kennis van de arbeidsmarkt maakt ons een specialist.

We gaan met u in gesprek of uw probleem het beste wordt opgelost door het invullen van een vacature of door het inzetten van een interim professional. Het kan zijn dat herinrichting van een afdeling, anders organiseren van het werk of het benutten van potentieel in uw eigen organisatie het antwoord is. Met gevoel voor mensen en verstand van organisaties helpen we u graag met een passende oplossing.

We begeleiden kandidaten bij het vinden van hun loopbaanpad. De juiste persoon, de juiste plaats, het juiste moment. Een boeiende zoektocht naar wat het echt is, wat iemand beweegt en wat er nodig is. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat het werkt.