de Veghte

Je werkt om te leven. Niet andersom. Toch maakt werk een groot deel van je leven uit. Dan is het dus wel zo prettig als dat werk of die baan echt bij je past!

En dat is nou precies wat de Veghte voor je kan doen: een uitdaging vinden die aansluit op jouw niveau, wensen en passie.

Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar goede kandidaten voor vacatures in de zorg. Allemaal staan ze te springen om ervaren en gemotiveerde kandidaten. Niet zo raar: er is immers een schreeuwend tekort aan profs zoals jij. Grote vraag, weinig aanbod. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd.

Wij vinden het belangrijk dat zowel tijdelijk als vast personeel goed aansluit bij de cultuur, werkwijze en denkwijze van betreffende zorgorganisatie. Een perfecte match maak je dus niet door alleen cv’s te scannen, maar creëer je door goed in gesprek te gaan met beide partijen. Wij gaan het gesprek aan met jou als werkgever en met jou als kandidaat. Alleen op die manier kun je een perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten tot stand brengen.

De klantenkring van de Veghte bestaat uit een brede groep van organisaties in de gezondheidszorg, brancheorganisaties, GGZ-instellingen, patiëntenorganisaties, thuiszorg- en V&V-instellingen, welzijnsorganisaties, wetenschappelijke verenigingen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

Ben jij op zoek naar die nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Kijk dan nu meteen in onze lijst vacatures. De Veghte helpt jou hierbij door het verbinden van mens en werk.

Werving & Selectie

De Veghte werft niet alleen kandidaten voor openstaande vacatures. Wij komen ook graag in contact met kandidaten met specifieke profielen en we nemen je graag in ons bestand op. Voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden en andere instellingen waarvan zorg de kerntaak is leveren wij professionals voor vaste en tijdelijke functies.

De Veghte heeft de mooiste zorg vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende zorg vacatures. Wij helpen met het vinden van een baan waar jij je gelukkig bij voelt.

Interim- en projectmanagement

De Veghte levert interim- en projectmanagement aan organisaties in de Gezondheidszorg. Voor ons is het vaak de eerste stap van een lange samenwerking. Door onze jarenlange ervaring in interim- en projectmanagement en werving & selectie putten wij uit een groot netwerk aan professionele kandidaten en klanten voor uiteenlopende opdrachten en functies.

Ben jij zzp-er? We krijgen vaak nieuwe interessante opdrachten binnen. Zelfstandig blijven, geen tijdrovende acquisitie hoeven plegen en geen kopzorgen over nieuwe regels en wetten, maar wel de zekerheid van steeds nieuwe opdrachten en continue inkomsten. Interesse? Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

Academie

Ben je een professional die graag de overstap naar de zorg wil maken? Ben je écht gemotiveerd om je carrière verder voort te zetten in deze mooie branche? Wil je graag wat voor anderen betekenen en zie je hier kans toe in de zorgsector? Maar aarzel je over je kansen om deze stap te maken en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? De Veghte ACADEMIE kan je hierin bijstaan met advies, coaching en een kort maar effectief leertraject.  Lees er gauw meer over op onze website.

 

Vacatures van de Veghte