Leeuwendaal Advies

Winthontlaan 1, 3526 KV Utrecht

We verbeteren de prestaties in organisaties die sterk afhankelijk zijn van de menselijke inbreng. Onze bijdrage bestaat uit het ontwikkelen van talent, het organiseren van de voorwaarden voor excellente prestaties en het versterken van de bezetting van alle sleutelposities.

Onze opdrachtgevers hebben veelal een maatschappelijke opgave. We werken met en voor ziekenhuizen en zorginstellingen, vrijwel alle ministeries en uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeente

Leeuwendaal Advies

Leeuwendaal is gespecialiseerd in executive search voor het publieke domein op diverse niveaus:

  • toezichthouders & bestuur 
  • directie & management 
  • interim

We werken (al dertig jaar lang) exclusief voor de publieke sector en kennen deze van haver tot gort. Onze adviseurs kunnen allen bogen op minimaal tien jaar succesvolle samenwerking met organisaties binnen de zorg, het onderwijs en de overheid.

Multidisciplinaire samenwerking is de grondslag van ons werk. De adviseurs van executive search werken nauw samen met specialisten uit andere disciplines die dagelijks over de vloer komen bij publieke organisaties. Ze weten daardoor zeer goed wat er speelt bij opdrachtgevers en wat mensen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Met een brede oriƫntatie op hun opdracht, met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit en bovenal een scherp oog voor talent halen ze de beste mensen uit de markt. Dikwijls vinden zij de ideale kandidaat in hun eigen omvangrijke warme netwerk.