Ziekenhuis Gelderse Vallei

Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei is elke dag anders. Jezelf uitdagen om elke dag weer een topprestatie neer te zetten, maar ook om werkplezier te hebben met je collega’s! Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei werk je graag samen, zet je onze patiënt centraal en heb je een professionele werkhouding. Je komt te werken in een ziekenhuis met ruim 2.600 medewerkers. Loop jij binnenkort onze hoofdingang in als onze nieuwe collega?

Het ziekenhuis van voeding, bewegen en slaap. Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede is elke dag anders. We leveren veilige zorg op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis. Ook werken we elke dag aan hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. We vinden het belangrijk om samen met patiënten en andere zorgaanbieders in ons netwerk aan gezondheidswinst te werken. Dit doen we door het behandelen en het voorkomen van ziekte, met aandacht voor kwaliteit van leven.

Jezelf verder ontwikkelen Onze medewerkers krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Ziekenhuis Gelderse Vallei is een opleidingsziekenhuis en onze ZGV Academie biedt optimale ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Er is aandacht voor interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden, loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.