De Zorg Management Groep is dé specialist in Interim-Management, Werving & Selectie, en Executive Search voor Zorg en Welzijn. Wij noemen ons dé specialist omdat wij vanwege onze expliciete kennis van Zorg en Welzijn (onze medewerkers zijn allen afkomstig uit Zorg en Welzijn) weten wat er speelt binnen Zorg en Welzijn waardoor wij uitermate goed in staat zijn de juiste kandidaat aan u voor te dragen.Anderzijds is Interim Management en Werving & Selectie vanwege de complexiteit van de arbeidsmarkt een specifiek vakgebied geworden waarin wij als bureau zijn meegegroeid.

Als Zorg Management Groep beschikken wij over een exclusieve en kwalitatieve database met getalenteerde en goed opgeleide (interim)managers en professionals uit Zorg en Welzijn. Daardoor zijn wij in staat veelal binnen vijf werkdagen een aantal kandidaten aan u voor te dragen.

Bij de Zorg Management Groep staat integriteit en een persoonlijke benadering centraal. Persoonlijk contact met opdrachtgevers én kandidaten vinden wij erg belangrijk. Kandidaten dragen wij alleen voor nadat wij deze persoonlijk en uitgebreid hebben gesproken.

   

Vestiging Utrecht


Savannahweg 17
3542 AW UTRECHT
T. 030-6332909
   

Vestiging Hoogeveen


Toldijk 17-19
7901 TA HOOGEVEEN
T. 0528-235464
   

Vestiging Groningen


Leonard Springerlaan 7
9727 KB GRONINGEN
T. 050-5257994