ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2, 4535PA Terneuzen

Je toekomst begint hier!

Werken bij ZorgSaam betekent werken in een netwerkorganisatie: de zorg in de regio optimaal organiseren, zodat alle zorg goed, snel en naadloos op elkaar aansluit.
Het gaat ons om samenwerken en samen zorgen, in onze ondernemende bedrijfscultuur, die gericht is op leren en innoveren. ZorgSaam biedt je ook veel kansen. Want waar kun je zowel in de thuiszorg, als in de verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg werken zonder te hoeven wisselen&

Kom jij samen met ons het verschil maken?

ZorgSaam is voortdurend op zoek naar collega’s om gezamenlijk de gezondheid en het welzijn van de bevolking van Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten te verbeteren.  Zie jij teveel vacatures en heb jij behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment.

De afdeling recruitment is te bereiken op T: 0115 688298 of via recruitment@zzv.nl. ZorgSaam biedt ook snuffelstages en meeloopdagen aan, zodat jij je kan oriënteren of bijvoorbeeld een zorgopleiding bij jou past.

Regelmatig worden er ook events georganiseerd om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ZorgSaam.

Ervaring van medewerkers

Helen houdt van uitdaging op de OK.

“Het mooie van dit vak is het teamwork, we zijn heel erg op elkaar ingespeeld."

Helen werkt als OK-assistent in opleiding in het ziekenhuis in Terneuzen. Helen is begonnen bij ZorgSaam als verpleegkundige, maar kwam er al snel achter dat ze meer uitdaging wilde. Ze is toen begonnen aan de opleiding OK-assisten

Helen - OK - assistente